Pianoles
             
Pianoles        
             

Mijn pianolessen zijn vooral gericht op het vergroten van de specifieke, maar ook de algemene muziekkennis. Hiermee bedoel ik dat naast het daadwerkelijke piano leren spelen, de leerling ook te maken krijgt met solfège en interessante feiten uit de muziekgeschiedenis. Daarnaast hoop ik onder meer bij te dragen aan het ontwikkelen van discipline, een beter visueel, auditief en motorisch geheugen en doorzettingsvermogen.

De ondersteunende literatuur bestaat uit zowel Nederlandse als Russische methoden en zal aansluiten bij de unieke behoeften en mogelijkheden van iedere leerling. Verder wil ik benadrukken dat mijn lessen vooral een klassieke basis hebben, wat uiteraard niet wil zeggen dat de leerling geen ruimte heeft wat betreft repertoirekeuze.

Kosten
Bij het vaststellen van de tarieven wordt als maatstaaf de norm van de vakbond voor toonkunstenaars (Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging (KNTV)) gebruikt. Per 1 april 2008 is de landelijke minimum honorariumrichtlijn voor privé-pedagogen vastgesteld op € 36,50 per uur. Bij het nemen van 4 lessen per maand ontvangt u korting.

Per week kan een les genomen worden van 40 minuten. De kosten hiervan zijn dan:

  • 4 lessen van 40 minuten voor € ..,- (..% korting)

Voor personen ouder dan 21 jaar geldt dat het bedrag verhoogd wordt met 19% BTW, aangezien voor deze groep geen vrijstelling bestaat van BTW-afdracht. Het bedrag per 4 lessen dient vooruit betaald te worden. U ontvangt hiervoor een kwitantie.

       
Copyright © 2006 - KlassiekePiano.nl. Alle rechten voorbehouden. Informatie: info@klassiekepiano.nl